Huis > Product List

Verschillende producten van Fruitmand, het verstrekken van product foto's en fundamentele parameters met elkaar Metalen gaas fruitmand en Roestvast staal gaas mand, Wij zijn een professionele Chinese fabrikant van Fruitmand, en kijken uit naar uw medewerking!

Fruitmand

Zien: lijst: rooster:
tonen: (Totaal 1 Producten)
  • Wire Mesh Fr...

    Wire Mesh Fruit Basket te koop

    Wire Mesh Fruit Basket voornamelijk roestvrijstalen draad als grondstoffen, kan ook gegalvaniseerde draad of PVC draad. Door in verschillende vormen en maten van de mand te lassen. Voornamelijk gebruikt als fruitmand. Hoge kwaliteit, kosteneffectief, hygiënisch vergeleken met roestvrijstalen mandwandkorf, het is makkelijk te reinigen, vet, vuil, gewoon schoon doek bevochtigd met wasmiddel en voorzichtig wrijven over het dan schoon als nieuw. Onze service: 1. Alle vragen worden binnen 24 uur beantwoord. 2. Professionele fabriek voor 31 jaar met geavanceerde faciliteit. 3. Kwaliteit garantie A. Alle producten zijn voor onze verpakking door onze inspecteur strikt geïnspecteerd. B. Welkom bij onze fabriek om de productie te beheren en te inspecteren   De kwaliteit van de goederen op elk moment. C. Na ontvangst van de goederen binnen 15 dagen, met een kwaliteitsprobleem, kunt u een bezwaar maken. 4. Snelle levering A.Sample bestelling op voorraad, wordt bezorgd binnen 3 tot 7 dagen. B. De goederen zullen op tijd volgens de overeenkomst worden bezorgd. 5. Betaling T / T, L / C, Western Union. 6. Verzenden Over zee hebben we ook een sterke samenwerking met DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS.   7. Beste service na verkoop Op elk moment, alle gratis service Sterk Team! Beste kwaliteit! Hoge integriteit! Inzet ! Neem contact met ons op:

    Contactgegevens Voeg toe aan mandje Bedrijfsgegevens Product

Fruitmand

Draad fruitmand voornamelijk roestvrij staal draad als grondstoffen,ook kan gebruiken Gegalvaniseerd draad of PVC draad.

Door het lassen in verschillende vormen en maten van de mand. Wordt voornamelijk gebruikt als fruitmand.

1, fruitmand met dik roestvrij staal, zuren en alkali, zonder schade voor de gezondheid van het element. Compacte, nonporous oppervlak doet niet vuil olie, de onderkant met drie hoeken, gemakkelijk te plaatsen, gemakkelijk om drain haven en fringe oren handvat voor gemakkelijk hangen.
2, uitgebreid gebruik van dit product kan worden gebruikt om te bloeien van groenten, fruit, enz., permeabiliteit, en niet verwend.
3, kunt u op de schoongemaakte groenten, waterbehandeling, om te voorkomen dat spetteren van hete olie verbrandt de huid.
4, het product is prachtig ontworpen, gemakkelijk te gebruiken, duurzame en moderne familie is essentieel voor een goede helper Oh!
5, hoge kwaliteit, rendabele, meer hygiënisch vergeleken met roestvrij stalen mand kunststof mand, het is gemakkelijk om schoon, vet, vuil, eenvoudig schoon met afwasmiddel bevochtigde doek en veeg voorzichtig over het water een rode onmiddellijk en schoon als nieuw.

Wire Fruit BasketWire Fruit Basket