Welcome to Bossgoo.com, Join gratis | Aanmelden | Mijn Bossgoo
Verschillende producten van Fruitmand, het verstrekken van product foto's en fundamentele parameters met elkaar Metalen gaas fruitmand en Roestvast staal gaas mand, Wij zijn een professionele Chinese fabrikant van Fruitmand, en kijken uit naar uw medewerking!

Fruitmand

(Totaal 1 Producten)
Zien:   tonen:
  • Wire Mesh Fr...

    Wire Mesh Fruit Basket te koop

    Wire Mesh Fruit Basket voornamelijk roestvrijstalen draad als grondstoffen, kan ook gegalvaniseerde draad of PVC draad. Door in verschillende vormen en maten van de mand te lassen. Voornamelijk gebruikt als fruitmand. Hoge kwaliteit, kosteneffectief, hygiënisch vergeleken met roestvrijstalen mandwandkorf, het is makkelijk te reinigen, vet, vuil, gewoon schoon doek bevochtigd met wasmi...
    Min. orde:10

Fruitmand

Draad fruitmand voornamelijk roestvrij staal draad als grondstoffen,ook kan gebruiken Gegalvaniseerd draad of PVC draad.

Door het lassen in verschillende vormen en maten van de mand. Wordt voornamelijk gebruikt als fruitmand.

1, fruitmand met dik roestvrij staal, zuren en alkali, zonder schade voor de gezondheid van het element. Compacte, nonporous oppervlak doet niet vuil olie, de onderkant met drie hoeken, gemakkelijk te plaatsen, gemakkelijk om drain haven en fringe oren handvat voor gemakkelijk hangen.
2, uitgebreid gebruik van dit product kan worden gebruikt om te bloeien van groenten, fruit, enz., permeabiliteit, en niet verwend.
3, kunt u op de schoongemaakte groenten, waterbehandeling, om te voorkomen dat spetteren van hete olie verbrandt de huid.
4, het product is prachtig ontworpen, gemakkelijk te gebruiken, duurzame en moderne familie is essentieel voor een goede helper Oh!
5, hoge kwaliteit, rendabele, meer hygiënisch vergeleken met roestvrij stalen mand kunststof mand, het is gemakkelijk om schoon, vet, vuil, eenvoudig schoon met afwasmiddel bevochtigde doek en veeg voorzichtig over het water een rode onmiddellijk en schoon als nieuw.

Wire Fruit BasketWire Fruit Basket

contact opnemen
Klik hier om onderzoek te sturen
Bericht Buying Request >>